Vauhtikoiven Kennel ~    Vauhdin huumaa

Etusivulle

Kennelistä

© Giorgio Minguzzi
(CC BY-SA 2.0)

Kennel Vauhtikoiven on virtuaalikennel, jossa kasvatetaan solakoita koiria juoksuradoille. Vinttikoirista pihamaitamme kaunistaa whippetit ja sloughit, alkukantaisista koirista mukaa on tiensä löytänät cirneco dell'etna eli etnankoira.

Pyrimme kasvattamaan terveitä koiria, joilla on oikeanlaiset fyysiset ja henkiset ominaisuudet kilpajuoksuun. Vaalimme näissä itsenäisissä koirissa tervettä viettiä ja hyvää rakennetta, jotka antavat hyvät eväät kilpaluun. Koirien kanssa harrastetaan kilpajuoksun ohella mahdollisesti myös muita lajeja.

Pentu meiltä?

© Susiwusi / Pixabay
(CC0)

Pentueita kennelistä tulee silloin tällöin ja yhdistelmät ovat kaikki tarkoin harkittuja. Pentu-uutisista ilmoitetaan pääasiassa Karvaturrit-foorumilla, mutta jos tietystä koirasta pentu kiinnostaa niin yhteyttä voi ottaa sähköpostitse (kiilu.steele@gmail.com) tai Keskusta- ja Karvaturrit-foorumeilla (Lumikatti). Myös sijoitukseen on joskus tarjolla koiria.

Toivoisimme meiltä lähtevän pennun pääsevän kotiin, jossa koira pääsisi vähintään reippaan omistajan lenkkikaveriksi. Aktiivinen ja kisaava koti ei kuitenkaan ole välttämättömyys, vaan ratkaiseva kriteeri tulevassa kodissa on turvallinen ja rakastava ilmapiiri. En haluaisi, että tarkoin harkituista yhdistelmistä syntyneitä pentuja jätetään pölyttymään internetsivujen nurkkiin, joten tarjoathan koiraa takaisin meille jos esimerkiksi lopetat harrastamisen.

Pentusuunnitelmia ei ole tällä hetkellä.

Koiralauma

Masika

Sloughi, narttu

Super Fast Joyeux Myrtille

Venäjänvinttikoira, narttu

Super Fast Kuwaysah Khurram

Sloughi, uros

Long Shadows of Cidisa

Sloughi, uros


Tekstit © Lumikatti – Kuvat © Lue kuvan yhteydestä

Virtuaalikennel Vauhtikoiven @

Viimeksi paikalla 17/07/2019

Vauhtikoiven Kennel on vMKL:än hyväksymä kennel. Kaikki kasvattimme rekisteröidään vFCI:n koirarekisteriin ennen myyntiä.