Vauhtikoiven Kennel ~    Vauhdin huumaa

Etusivulle

Kennelistä

© Giorgio Minguzzi
(CC BY-SA 2.0)

Kennel Vauhtikoiven on virtuaalikennel, jossa kasvatetaan vinttikoiria juoksuradoille.

Pyrimme kasvattamaan terveitä koiria, joilla on oikeanlaiset fyysiset ja henkiset ominaisuudet kilpajuoksuun. Vaalimme näissä itsenäisissä koirissa tervettä viettiä ja hyvää rakennetta, jotka antavat hyvät eväät kilpailuun. Koirien kanssa harrastetaan kilpajuoksun ohella mahdollisesti myös muita lajeja.

Pentu meiltä?

© Susiwusi / Pixabay
(CC0)

Pentueita kennelistä tulee silloin tällöin ja yhdistelmät ovat kaikki tarkoin harkittuja. Pentu-uutisista ilmoitetaan pääasiassa Karvaturrit-foorumilla. Koiramme ovat myös harkinnan mukaan käytettävissä, yhteyttä voi ottaa sähköpostitse (kiilu.steele@gmail.com) tai Keskusta- ja Karvaturrit-foorumeilla (Lumikatti).

Toivoisimme meiltä lähtevän pennun pääsevän kotiin, jossa koira pääsisi vähintään reippaan omistajan lenkkikaveriksi. Aktiivinen ja kisaava koti ei kuitenkaan ole välttämätön, vaan ratkaiseva kriteeri tulevassa kodissa on turvallinen ja rakastava ilmapiiri. Tarjoathan koiraa takaisin meille jos esimerkiksi lopetat harrastamisen.

Pentusuunnitelmia ei ole tällä hetkellä.

Koiralauma

Masika

Sloughi, narttu

Super Fast Joyeux Myrtille

Venäjänvinttikoira, narttu

Super Fast Kuwaysah Khurram

Sloughi, uros

Long Shadows of Cidisa

Sloughi, uros


Tekstit © Lumikatti – Kuvat © Lue kuvan yhteydestä

Virtuaalikennel Vauhtikoiven @

Viimeksi paikalla 11/04/2021

Vauhtikoiven Kennel on vMKL:än hyväksymä kennel. Kaikki kasvattimme rekisteröidään vFCI:n koirarekisteriin ennen myyntiä.