Kennel Royal Cape's ~    Lempeitä vahteja

Etusivulle

Kennelistä

© Don DeBold (CC BY 2.0)

Royal Cape's Kennel on virtuaalikennel, jossa kasvatetaan laumanvartijoita ja molossityyppisiä koiria, eli siis suurimmaksi osaksi FCI2- ja FCI1-ryhmiin kuuluvia rotuja. Merkittävimmässä roolissa ovat estrelanvuoristokoira, dobermanni, maremmano-abruzzese, broholmer ja landseer.

Tavoitteenamme kasvatuksessa on terve ja hyväkäytöksinen ja ulkomuodoltaankin rodunomainen koira. Laumanvartijat pääsevät tilallamme ihan oikeisiin töihin vahtimaan lammas- ja karjalaumojamme. Landseereiden kanssa harrastetaan aktiivisesti vepeä ja broholmerit ovat lähinnä pihankoristeena, joskin kaikkien koirien kanssa harrastetaan kyllä jotakin.

Pentu meiltä?

© Per Jensen
(CC BY-NC-SA 2.0)

Pentueita kennelistä tulee silloin tällöin ja yhdistelmät ovat kaikki tarkoin harkittuja. Pentu-uutisista ilmoitetaan pääasiassa Karvaturrit-foorumilla, mutta jos tietystä koirasta pentu kiinnostaa niin yhteyttä voi ottaa sähköpostitse (kiilu.steele@gmail.com) tai Keskusta- ja Karvaturrit-foorumeilla (Lumikatti). Myös sijoitukseen on joskus tarjolla koiria.

Toivoisimme meiltä lähtevän pennun pääsevän kotiin, jossa pääsisi toteuttamaan rodulleen ominaisia töitä. Aktiivinen ja kisaava koti ei kuitenkaan ole välttämättömyys, vaan ratkaiseva kriteeri tulevassa kodissa on turvallinen ja rakastava ilmapiiri. En haluaisi, että tarkoin harkituista yhdistelmistä syntyneitä pentuja jätetään pölyttymään internetsivujen nurkkiin, joten tarjoathan koiraa takaisin meille jos esimerkiksi lopetat harrastamisen.

Pentusuunnitelmia ei ole tällä hetkellä.

Koiralauma

Vittoria

Maremmano abruzzese, narttu

Roll the Dice

Estrelanvuoristokoira, uros


Tekstit © Lumikatti – Kuvat © Lue kuvan yhteydestä

Virtuaalikennel Royal Cape's @

Viimeksi paikalla 17/07/2019

Royal Cape's on vMKL:än hyväksymä kennel. Kaikki kasvattimme rekisteröidään vFCI:n koirarekisteriin ennen myyntiä.