Kennel Rimepaw ~    Valjakkokoiria pakkasmailta

Etusivulle

Kennelistä

© Yalaika (CC BY-SA 3.0)

Kennel Rimepaw on virtuaalikennel, jossa kasvatetaan arktisia rekikoiria. Valjakkomme koostuvat huskyista ja alaskanmalamuuteista, mutta tilalta löytyy lisäksi henkeäsalpaavan kauniita jakutianlaikoja.

Pyrimme kasvattamaan terveitä koiria, joilla on sekä rakenne että pääkoppa kunnossa. Koiriemme kanssa kilpaillaan valjakossa, mutta kierrämme myös näyttelykehiä ja ehkä tokoillaankin vähän. Tavoitteenamme kasvatustyössä on kaunis koira, joka toimii hyvin valjakossa ja arjessa.

Pentu meiltä?

© Jeffrey Beall
(CC BY-SA 2.0)

Pentueita kennelistä tulee silloin tällöin ja yhdistelmät ovat kaikki tarkoin harkittuja. Pentu-uutisista ilmoitetaan pääasiassa Karvaturrit-foorumilla, mutta jos tietystä koirasta pentu kiinnostaa niin yhteyttä voi ottaa sähköpostitse (kiilu.steele@gmail.com) tai Keskusta- ja Karvaturrit-foorumeilla (Lumikatti). Myös sijoitukseen on joskus tarjolla koiria.

Toivoisimme meiltä lähtevän pennun pääsevän harrastavaan kotiin, mieluusti rekijuttuja kokeilemaan. Aktiivinen ja kisaava koti ei kuitenkaan ole välttämättömyys, vaan ratkaiseva kriteeri tulevassa kodissa on turvallinen ja rakastava ilmapiiri. En haluaisi, että tarkoin harkituista yhdistelmistä syntyneitä pentuja jätetään pölyttymään internetsivujen nurkkiin, joten tarjoathan koiraa takaisin meille jos esimerkiksi lopetat harrastamisen.

Pentusuunnitelmia ei ole tällä hetkellä.

Koiralauma

Hoodoo Hex

Siperianhusky, narttu

Ice Dragon's Hailstone

Siperianhusky, narttu


Tekstit © Lumikatti – Kuvat © Lue kuvan yhteydestä

Virtuaalikennel Rimepaw @

Viimeksi paikalla 17/07/2019

Kennel Rimepaw on vMKL:än hyväksymä kennel. Kaikki kasvattimme rekisteröidään vFCI:n koirarekisteriin ennen myyntiä.