Kennel Rimepaw ~    Valjakkokoiria pakkasmailta

Etusivulle

Kennelistä

© Yalaika (CC BY-SA 3.0)

Kennel Rimepaw on virtuaalikennel, jossa kasvatetaan arktisia rekikoiria. Valjakkomme koostuvat lähinnä huskyista ja alaskanmalamuuteista, mutta tilalta löytyy lisäksi jakutianlaikoja.

Pyrimme kasvattamaan terveitä koiria, joilla on sekä rakenne että pääkoppa kunnossa. Koiriemme kanssa kilpaillaan valjakossa, mutta kierrämme myös näyttelykehiä ja ehkä tokoillaankin vähän. Tavoitteenamme kasvatustyössä on kaunis sekä terve koira, joka toimii hyvin valjakossa ja arjessa.

Pentu meiltä?

© Jeffrey Beall
(CC BY-SA 2.0)

Pentueita kennelistä tulee silloin tällöin ja yhdistelmät ovat kaikki tarkoin harkittuja. Pentu-uutisista ilmoitetaan pääasiassa Karvaturrit-foorumilla. Koiramme ovat myös harkinnan mukaan käytettävissä, yhteyttä voi ottaa sähköpostitse (kiilu.steele@gmail.com) tai Keskusta- ja Karvaturrit-foorumeilla (Lumikatti).

Toivoisimme meiltä lähtevän pennun pääsevän harrastavaan kotiin, mieluusti rekijuttuja kokeilemaan. Aktiivinen ja kisaava koti ei kuitenkaan ole välttämätön, vaan ratkaiseva kriteeri tulevassa kodissa on turvallinen ja rakastava ilmapiiri. Tarjoathan koiraa takaisin meille jos esimerkiksi lopetat harrastamisen.

Pentusuunnitelmia ei ole tällä hetkellä.

Koiralauma

Hoodoo Hex

Siperianhusky, narttu

Ice Dragon's Hailstone

Siperianhusky, narttu

Kaukovallan Howler

Siperianhusky, uros


Tekstit © Lumikatti – Kuvat © Lue kuvan yhteydestä

Virtuaalikennel Rimepaw @

Viimeksi paikalla 11/04/2021

Kennel Rimepaw on vMKL:än hyväksymä kennel. Kaikki kasvattimme rekisteröidään vFCI:n koirarekisteriin ennen myyntiä.