Kennel Primal Gale ~    Metsästäjän parhaat kaverit

Etusivulle

Kennelistä

© Lumikatti

Primal Gale on virtuaalikennel, jossa kasvatetaan monensorttisia koiria metsästyskäyttöön. Pääasiassa kennelissä on kanakoiria, kuten weimarinseisojia, gordoninsettereitä ja italianseisojia, mutta myös esimerkiksi cockerspanieleita ja petit basset griffon vendeenejä on tiluksilla pyörimässä.

Tavoitteemme kasvatuksessa on terve ja reipas koira niin käyttöön kuin näyttöönkin. Lähinnä metsästysharrastuksessa toimivista koiristamme toivotaan niinikään vietikkäitä ja rodunomaisia käyttökoiria. Koirien näyttelytulokset eivät ole meillä kaikki kaikessa, vaan panostamme nimenomaan metsästyskoirien käyttöominaisuuksiin ja terveyteen.

Pentu meiltä?

© ElvisClooth / Pixabay
(CC0)

Pentueita kennelistä tulee silloin tällöin ja yhdistelmät ovat kaikki tarkoin harkittuja. Pentu-uutisista ilmoitetaan pääasiassa Karvaturrit-foorumilla, mutta jos tietystä koirasta pentu kiinnostaa niin yhteyttä voi ottaa sähköpostitse (kiilu.steele@gmail.com) tai Keskusta- ja Karvaturrit-foorumeilla (Lumikatti). Myös sijoitukseen on joskus tarjolla koiria.

Toivoisimme meiltä lähtevän pennun pääsevän metsästävään kotiin tai ainakin reippaalle ulkoilijalle harrastuskaveriksi. Aktiivinen ja kisaava koti ei kuitenkaan ole välttämättömyys, vaan ratkaiseva kriteeri tulevassa kodissa on turvallinen ja rakastava ilmapiiri. En haluaisi, että tarkoin harkituista yhdistelmistä syntyneitä pentuja jätetään pölyttymään internetsivujen nurkkiin, joten tarjoathan koiraa takaisin meille jos esimerkiksi lopetat harrastamisen.

Pentusuunnitelmia ei ole tällä hetkellä.

Koiralauma

Botticelli

Bracco italiano, uros


Tekstit © Lumikatti – Kuvat © Lue kuvan yhteydestä

Virtuaalikennel Primal Gale @

Viimeksi paikalla 17/07/2019

Primal Gale on vMKL:än hyväksymä kennel. Kaikki kasvattimme rekisteröidään vFCI:n koirarekisteriin ennen myyntiä.