Kennel Naersaare ~    Lellilapsia naurun saarelta

Etusivulle

Kennelistä

© smerikal (CC BY-SA 2.0)

Naersaare Kennel on virtuaalikennel, jossa kasvatetaan erilaisia seurakoiria ja terriereitä. Pääasiassa edustusta Naersaaresta löytyy irlanninterriereitä, manchesterinterriereitä, venäjäntoyta, tiibetinspanieleita ja löwcheneitä. Jokunen hassu dalmatiankoirakin on saattanut eksyä joskus kennelin nurkkiin.

Kasvatuksessa tavoittelemme tervettä ja täysjärkistä koiraa, joka on helppo nii arjessa kuin juhlassakin. Naersaaren koirat toimittavat pääasiassa lenkittäjän virkaa, mutta kaikkien koirien kanssa harrastetaan myös yksilölle sopivia lajeja. Pyrimme kasvattamaan koiria, jotka sopeutuvat kotiin kuin kotiin, mutta toivomme kasvateiltamme myös energiaa ja halua tehdä muutakin kuin lämmittää sohvaa.

Pentu meiltä?

© kikatani / Pixabay (CC0)

Pentueita kennelistä tulee silloin tällöin ja yhdistelmät ovat kaikki tarkoin harkittuja. Pentu-uutisista ilmoitetaan pääasiassa Karvaturrit-foorumilla, mutta jos tietystä koirasta pentu kiinnostaa niin yhteyttä voi ottaa sähköpostitse (kiilu.steele@gmail.com) tai Keskusta- ja Karvaturrit-foorumeilla (Lumikatti). Myös sijoitukseen on joskus tarjolla koiria.

Toivoisimme meiltä lähtevän pennun pääsevän rakastavaan kotiin, jossa koiran kanssa myös harrastettaisiin. Aktiivinen ja kisaava koti ei kuitenkaan ole välttämättömyys, vaan ratkaiseva kriteeri tulevassa kodissa on turvallinen ja helppo ilmapiiri. En haluaisi, että tarkoin harkituista yhdistelmistä syntyneitä pentuja jätetään pölyttymään internetsivujen nurkkiin, joten tarjoathan koiraa takaisin meille jos esimerkiksi lopetat harrastamisen.

Pentusuunnitelmia ei ole tällä hetkellä.

Koiralauma

Polina

Venäjäntoy, narttu

Sing Along Song

Irlanninterrieri, uros


Tekstit © Lumikatti – Kuvat © Lue kuvan yhteydestä

Virtuaalikennel Naersaare @

Viimeksi paikalla 17/07/2019

Kennel Naersaare on vMKL:än hyväksymä kennel. Kaikki kasvattimme rekisteröidään vFCI:n koirarekisteriin ennen myyntiä.