Lumikatin virtuaalikennelit

Lumikatti's sim-game kennelsRoyal Cape's


Suuria ja lempeitä; Royal Cape's on molossityyppisiin koiriin sekä laumanvartijoihin painottunut kennel, joka sijaitsee kuvitteellisesti Tanskassa.

Rimepaw


Lumituiskua ja koiravaljakko; kennel Rimepawista löydät alaskanmalamuutteja, siperianhuskyja sekä jakutianlaikoja. Kennel sijaistee kuvitteellisesti Venäjällä.

Vauhtikoiven


Vauhdin huumaa; Vauhtikoiven kennelistä löytyy katras kilpajuoksijoita. Kennel sijaitsee kuvitteellisesti Iso-Britanniassa.

Naersaare


Lellilapsia saaristosta; Kuvitteellisesti Virossa sijaitsevassa Naersaaressa pidetään lähinnä FCI3- ja FCI9-ryhmiin kuuluvia koiria.Primal Gale


Metsästäjän unelma; kuvitteellisesti Saksassa sijaitsevan kennelin pääpaino on metsästyskoirissa ja niitä kennelistä löytyykin laidasta laitaan.

Máinnas


Satuja pohjolasta, eli pääasiassa alkukantaisia pystykorvia kuvitteellisesti Suomesta. Ylpeydenaiheemme on lapinporokoirat.

Fablemoor


Satuja ja paimenia Vihreältä saarelta; Kuvitteellisesti Irlannissa sijaitsevasta kennel Fablemoorista löytyy liuta erilaisia paimenkoiria.

Virtuaaliharrastukseni

Ensimmäisen virtuaalikoiran olen omistanut muistaakseni vuonna 2009. Se oli virtuaalitallillani tallikoirana, ihan sekaroutinen. Tuolloin vanhempani eivät suostuneet koiran ottamiseen, joten tutustuin enemmän virtuaalikoiriin - se oli helppoa, koska harrastin jo valmiiksi virtuaalihevosia.

Joskus 2011 tienoilla tein ensimmäiset puhdasrotuiset virtuaalikoirani ja pidin pientä kenneliä tallin yhteydessä. Pitkään harrastelin vain omalla pienellä sivullani muutaman nahkacollien kanssa, mutta jossain kohdin löysin Turrilan ja virtuaalikoirakilpailut. En koskaan rekisteröitynyt Turrilaan, mutta kilpailutin niitä samaisia nahkacollieita vähän. Jossain välissä minulla oli myös valkkareita.

2013 kuoppasin sekä virtuaalihevos- että virtuaalikoiraharrastuksen. En uskonut enää koskaan palaavani, mutta niin vain muutama vuosi sitten mieleeni juolahti virtuaalitalleilu. Palailin pikkuhiljaa virtuaalihevospuolelle, mitä ihmeellisiä uusia asioita löysinkään ja wau mikä yhteisö virtuaaliharrastajista oli muodostunut! Ei kauaakaan, kun pistin uuden kennelinkin pystyyn, tällä kertaa rotuna lapinporokoira. 2018 liityin Turri-foorumillekin ja harrastin kohtuullisen aktiivisesti niin virtuaalihevosia kuin -koiriakin. Vuoden loppupuolella perustin muutaman kennelin lisää, jotta voisin toteuttaa rotuhaaveitani ilman sillisalaattikenneliä.

Vuodenvaihteen jälkeen virtuaalihevosharrastus jäi, mutta virtuaalikoirat pysyivät mukana. Kesän jälkeen koin hurjia muutoksia elämässäni, jotka aiheuttivat totaalisen katoamisen virtuaalimaailmasta. 2019-2020 vuodenvaihteessa kävin pyöräyttämässä pari kilpailua, mutta aika ei vain yksinkertaisesti enää riittänyt ja harrastus vaipui jälleen unholaan. Nyt 2021 keväällä, kun opinnot lähenevät loppuaan ja omien koirien kanssa ei tietystä syystä pääse kilpailemaan niin virtuaalikoirat muistuivat taas mieleen. Harrastus näyttää hiukan muillakin hiipuneen, mutta katsotaan mihin tämä lähtee menemään.

Alkuperäinen ulkoasu © M Layouts      Esittelykuvat © Lumikatti